Dorohoi News Logo

Documente false depistate de poliţiştii de frontieră

documente false

Poliţiştii de frontieră au depistat un tânăr care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.
 

Pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa – judeţul Vaslui, s-a prezentat în data de 9 februarie 2016, în jurul orei 16.00, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul român Ion M., în vârstă de 24 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice a autovehiculului, prezentate la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că documentele (certificat şi talon) nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora  autentice, fiind falsuri.

Cu privire la cele constatate, Ion M. a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentele prezentate la control sunt false, întrucât de  inspecţia tehnică a autoturismului s-a ocupat o cunoştinţă a sa.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web