Dorohoi News Logo

Depistaţi în trafic de poliţişti la volanul maşinii sub influenţa alcoolului

alcool

A fost depistat în trafic, la data de 21.02.2016, în jurul orei 22.40, pe DJ 296 A, în localitatea Răchiți, un autoturism condus de B.C. de 55 de ani, din municipiul Botoșani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Z.Ș. de 22 de ani, din municipiul Botoșani, a fost depistat la data de 22.02.2016, în jurul orei 00.05în timp ce conducea un autoturism pe strada Parcul Tineretului, din municipiu.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Botoșani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web