Dorohoi News Logo

Peste 5.000 de ţigarete confiscate de poliţiştii de frontieră! - FOTO

contrabanda4

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit şi confiscat peste 5.000 de ţigarete pe care două persoane intenţionau să le introducă ilegal în România.

S-a prezentat în data de 22 februarie 2016, în jurul orei 12.00 în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judeţul Galaţi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Doina F., în vârstă de 23 de ani, cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, pasageră într-un autoturism marca Mercedes.

Cu ocazia controlului de frontieră efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, disimulate în bagajele personale aparţinând tinerei, 4.000 de ţigarete marca Kent de provenienţă R. Moldova.

În jurul orei 14.30, s-a prezentat în acelaşi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul bulgar Adem H., în vârstă de 57 de ani, pasager într-un autoturism marca Audi.
În urma efectuării controlului, echipa comună a descoperit, ascunse şi nedeclarate, tot în bagajele personale, 1.520 de ţigarete de diferite mărci de provenienţă  R. Moldova.

În ambele cazuri, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 1.242 lei, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web