Dorohoi News Logo

Trei șoferi prinşi beţi la volan în doar câteva ore

beti-la-volan

Vineri 8 aprilie, în jurul orei 23.10, P. D. de 40 de ani, din orașul Flămânzi, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului, din oraşul Flămânzi. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, verificările efectuate au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere.

Sâmbătă 9 aprilie, în jurul orei 19.10, a fost oprit în trafic, pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de P. C. de 36 de ani, din municipiu. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeaşi dată, în jurul orei 17.00, a fost depistat B. D. de 57 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 291, în localitatea Bucecea. Acesta avea o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, precum şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care nu posedă permis de conducere sau căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web