Dorohoi News Logo

Bărbat din Dorohoi trimis în judecată pentru dare de mită

trimis in judecata

Un dorohoian a fost trimis în judecată pentru dare de mită, după ce a încercat să „mobilizeze" doi funcţionari de la APIA.

Potrivit unui comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Iulian Ovidiu Z., în vârstă de 37 de ani, din municipiul Dorohoi, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

 „S-a reţinut că, în ziua de 1 octombrie 2015, în timpul controlului efectuat de doi consilieri din cadrul APIA – Centrul Judeţean Botoşani, la ferma aparţinând S.C. Agro Pan Grup S.R.L., administrată de inculpat, acesta le-a oferit celor doi funcţionari suma de 500 lei cu titlu de mită, în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor de serviciu", arată anchetatorii.

Potrivit acestora, această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.  Sursa: stiri.botosani.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web