Dorohoi News Logo

Plimbare sfârșită într-un cap de pod. S-a urcat băut la volan deși nu deținea permis de conducere

Băut și fără permis de conducere

Poliţiştii din comuna Corni au fost sesizați cu privire la faptul că miercuri 29 iunie, în jurul orei 07:00, pe DC 56A, în localitatea Corni, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un conducător auto care s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La fața locului, poliţiştii au stabilit că B. M. de 47 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DC 56A, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care s-a izbit într-un cap de pod.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web