Dorohoi News Logo

Tupeu de nedescris. S-a urcat la volan deși avea permisul suspendat

Amenzi-de-circulatie

Duminică 3 iulie, în jurul orei 11.05, I. C. de 50 de ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Calea Naţională din municipiu.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La data de 04.07.2016, în jurul orei 03.00, O. S. de 22 ani, din comuna Lunca, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Marchian din municipiu.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, a fost condus la Spitalul judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat din data de 26.06.2016.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web