Dorohoi News Logo

Au consumat alcool, iar apoi au condus autovehicule pe drumurile publice

alcooltest-3

Joi 3 martie, în jurul orei 15.00, a fost identificat în trafic, pe D.N.29, în comuna Ungureni, autoturismul marca Opel Astra condus de R. VASILE de 48 ani, din municipiul Botoşani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie   de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 5 martie, în jurul orei 19.20, pe strada Bucovina din municipiul Botoşani  a fost oprit pentru control autoturismul marca Opel condus de P. IOAN de 42 ani, din comuna Curteşti, judeţul Botoşani.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural. (DorohoiNews.ro)
 
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web