Dorohoi News Logo

Tânăr de 19 ani cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis

Fara permis

Poliţiştii din comuna Blândeşti au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 în noaptea de 04/05.03.2011, în jurul orei 00.50, cu privire la faptul că în localitatea Blândeşti, în şanţul de pe partea stângă a DJ 297, pe sensul de mers Suliţa – Botoşani, se află un autoturism marca Dacia 1310, avariat.
         
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că autoturismul aparţine lui G. COSTEL de 44 ani, din municipiul Botoşani, care l-a încredinţat fiului său G. IULIAN de 19 ani, tânărul, împreună cu un prieten, deplasându-se în seara de 04.03.2011 la discotecă, în localitatea Cerchejeni.
        
Pe parcursul cercetărilor, G. IULIAN a declarat că nu posedă permis de conducere şi că nu a condus autoturismul, dar nu a putut da detalii cu privire la persoana care l-a condus sau cu privire la împrejurările producerii accidentului rutier.
         
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
Faţă de G. IULIAN se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană fără a poseda permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web