Dorohoi News Logo

Surprins de jandarmi în momentul în care încerca să sustragă diferite bunuri dintr-o locuinţă

furt

Ieri, 7 martie în jurul orelor 10.00, un echipaj auto de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani se afla în misiune de ordine publică pe raza municipiului Botoşani.

În timpul patrulării pe Calea Naţională , jandarmii au observat o tânăr care se afla într-o casă din zonă, imobil despre care jandarmii ştiau că are un proprietar dar momentan era nelocuibilă.
Verificând casa unde au văzut persoana suspectă, jandarmii au descoperit uşa de la intrare forţată iar în interiorul imobilului l-au descoperit pe R. Ştefan care a rămas ,,mut” când jandarmii l-au întrebat cine este şi ce caută în casa respectivă.

Condus la sediul inspectoratului pentru continuarea cercetărilor, jandarmii au aflat că ,,musafirul nepoftit” se numeşte R. Ştefan de 18 ani din Botoşani şi conform declaraţiei sale, acesta ar fi avut în intenţie să sustragă diferite bunuri din casa în care ştia că momentan nu locuieşte nimeni.
Jandarmii i-au întocmit dosar cu acte premergătoare lui R. Ştefan, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,tentativă de furt”conform art.209 C.P. coroborat cu art.222C.P. şi ,,violare de domiciliu”, conform art. 192 C.P.
Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web