Dorohoi News Logo

Tânăr scandalagiu imobilizat și încătușat de jandarmii din Botoșani

jandarmi-noaptea

Observând că un tânăr „se cam întrece cu băutura” într-un bar de pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani, în seara zilei de 16 noiembrie a.c. şi caută scandal cu ceilalţi clienţi, chelneriţa a a refuzat să-l mai servească cu băuturi alcoolice, deşi acesta era un client mai vechi.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a început să vocifereze şi să ameninţe cu acte de violenţă, fiind auzit de administratorul localului, care a reuşit în cele din urmă să îl scoată afară. Nemulţumit, scandalagiul a lovit cu pumnii şi picioarele în uşa de la intrare, spărgând un geam termopan, moment în care administratorul a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Echipajul de jandarmi care s-a deplasat în urma apelului l-a găsit pe scandalagiu în acelaşi loc şi a procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, din cauza comportamentului recalcitrant şi a refuzului de a relaţiona cu oamenii legii.

După ce l-au condus la sediul inspectoratului, jandarmii i-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, dosarul fiind înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea soluţionării.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web