Dorohoi News Logo

Bărbat în stare avansată de ebrietate depistat în trafic de către poliţiştii de frontieră din Dorohoi - FOTO

beat la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Hilişeu Crişan, județul Botoșani, un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român P.V., în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza județului Botoşani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul  Biroului Rutier Dorohoi în vederea testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web