Dorohoi News Logo

Bărbat de 46 de ani, reţinut pentru furt şi tentativă la tâlhărie

arestat furt

Poliţiştii botoşăneni au identificat luni 14 ianuarie, un bărbat de 46 de ani din comuna Nicşeni, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că acesta, în luna decembrie 2018 a pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat de 81 de ani din aceeaşi localitate de unde a sustras mai multe păsări, prejudiciul creat fiind de 300 de lei.

De asemenea, la data de 05.01.a.c bărbatul a pătruns în locuinţa unei femei de 79 de ani, unde, prin folosirea de acte de violenţă, i-a solicitat acesteia diverse sume de bani, fără a le primi şi fără a sustrage alte bunuri.

Pe numele bărbatului au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată şi tentativă la tâlhărie calificată, în care se efectuează cercetări în vederea luării măsurilor legale.

Acesta a fost reţinut în cursul zilei de ieri pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web