Dorohoi News Logo

Patru indivizi amendați după ce și-au „vărsat” nervii pe un pădurar „deranjați” de drona lansată pentru supravegherea unui sector de pădure

busteni

În după-amiaza zilei de miercuri, 13 februarie a.c., câțiva bărbați din satul Balta Arsă și-au „vărsat” nervii pe un pădurar și jandarmii care îl însoțeau, după ce au fost „deranjați” de drona pe care reprezentantul ocolului silvic a lansat-o pentru supravegherea unui sector de pădure. 

Jandarmii botoșăneni, care acționau pe linia prevenirii tăierilor ilegale de arbori, au sancționat patru bărbați cu amenzi însumând 14400 de lei, pentru adresare de injurii, refuz de legitimare și încercarea de împiedicare a oamenilor legii de a-și îndeplini atribuțiile de serviciu. 

În sprijinul jandarmilor au intervenit două echipaje de poliție din cadrul posturilor Curtești și Corni, care i-au ajutat pe lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi pentru liniștirea locuitorilor ce au casele foarte aproape de liziera pădurii.

Conflictul spontan a fost aplanat în cele din urmă, după dialogul purtat cu aceștia și oamenii au plecat la casele lor.

Sperăm că persoanele amendate au înțeles faptul că prin modul de comportare au săvârșit fapte contravenționale care nu pot fi trecute cu vederea pe timpul executării misiunilor specifice.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web