Dorohoi News Logo

Tânăr de 25 de ani reţinut pentru mai multe infracțiuni. A furat o mașină, bani dintr-o biserică și a distrus mai multe încăperi

retinut

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au depistat luni 4 martie, pe raza municipiului Botoşani un tânăr de 25 de ani din oraşul Flămânzi, care se sustrăgea urmăririi penale, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în noaptea de 11/12.02.2019, acesta a pătruns fără drept în incinta unei biserici din municipiul Botoşani, de unde a sustras suma de 350 de lei şi a distrus bunuri din mai multe încăperi. Ulterior, în cursul aceleiaşi seri, împreună cu un minor de 16 ani, au sustras fără drept autoturismul unui bărbat de 32 de ani din municipiul Botoşani, autovehiculul în cauză fiind identificat pe raza judeţului Bistriţa Năsăud.

Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani în baza unui mandat de aducere, faţă de el fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani. Astăzi el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale, conform procedurilor în vigoare.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web