Dorohoi News Logo

Lemn de foc fără documente legale confiscat de polițiști

lemne

Poliţiştii din cadrul postului de poliţie Gorbăneşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu miercuri 13 martie, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un tânăr de 26 de ani din judeţul Suceava, care transporta material lemnos.

Cu ocazia controlului s-a constatat că acesta transporta o cantitate de 2,5 metri cubi lemn de foc, fără ca în avizul de însoţire să fie specificată provenienţa materialullui lemnos respectiv.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, întreaga cantitate de lemne fiind confiscată şi predată în custodie unui reprezentant al Ocolului Silvic Truşeşti.

Totodată, în urma unui control în trafic, a fost depistat pe raza localităţii Vlăsineşti un bărbat de 40 de ani, din judeţul Suceava, care transporta cantitatea de 3,64 metri cubi de material lemnos, având înscris în avizul de însoţire a mărfii o cantitate mai mică.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, iar cantitatea de 0,64 metri cubi material lemnos a fost confiscată de poliţişti.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web