Dorohoi News Logo

Dorohoianul care a furat o mașină și s-a proprit cu ea într-o stație de tramvai, a fost reţinut 24 de ore

politie

Poliţiştii botoşăneni, miercuri 3 iulie, au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 39 de ani din municipiul Dorohoi, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni.

În urma probatoriului administrat a rezultat că în noaptea de 02/03.07.2019, acesta a condus  pe Calea Naţională autoturismul aparţinând unei persoane din municipiul Dorohoi, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu scuarul ce marchează staţia de tramvai.

În urma impactului a rezultat avarierea vehiculului, fără victime omeneşti. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice de sânge. Totodată, din verificări a rezultat că persoana în cauză figurează cu permisul de conducere suspendat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice de sânge şi furt în scop de folosinţă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web