Dorohoi News Logo

Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit la controlul de frontieră

masina furata

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Volkswagen, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia.

În data de 03 iulie a.c., în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei românca C.O., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, an de fabricaţie 2002.

Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din  Italia, în data de 13.04.2019.

Cu privire la aspectele constatate, tânăra a declarat că autoturismul a fost achiziţionat de soţul său, în luna iunie a anului trecut. Persoana în cauză a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 12.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web