Dorohoi News Logo

Un șofer băut a lovit o mașină și a fugit de la locul accidentului

politia-auto

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea Gorbăneşti, luni 15 iulie, în timp ce conducea autoturismul pe strada Sucevei din municipiul Botoşani, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a avariat un autoturism care circula regulamentar. 

Ulterior, bărbatul şi-a continuat deplasarea până pe strada Vănătorilor, unde a fost depistat de către poliţişti într-o parcare subterană.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, un tânăr de 23 de ani din localitatea Frumuşica, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un drum din localitate, pe fondul neatenţiei, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat doar avarierea autoturismului, fără victime omeneşti.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au procedat la verificarea conducătorului auto, ocazie cu care s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web