Dorohoi News Logo

Mașini avariate pe o stradă din Dorohoi de către un tânăr șofer în stare de ebrietate

politia

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, au fost sesizaţi de către un bărbat de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, cu privire la faptul că, duminică 11 august, a fost implicat într-un accident rutier şi este posibil ca celălalt conducător auto să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Dorohoi, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat doar avarierea vehiculelor implicate în accident.

Fiind testaţi cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată în cazul tânărului de 19 ani a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt conducător auto rezultatul a fost negativ. Ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul aparţine unui bărbat de 39 de ani din localitatea Broscăuţi, iar faţă de acesta se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de încredinţare a unui autovehicul unei persoane care se află sub influenţa alcoolului.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web