Dorohoi News Logo

Agresori imobilizați de jandarmi după o altercație într-un bar

bataie-bar-jandarmi

În noaptea de duminică spre luni, un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menținere a ordinii și liniștii publice a intervenit pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane, în imediata apropiere a Stadionului municipal Botoșani.

Doi tineri au încercat să fugă de la locul incidentului, dar au fost imobilizați în scurt timp, fiind conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

În urma verificărilor efectuate și pe baza declarațiilor martorilor s-a stabilit faptul că cei doi l-au agresat pe un alt tânăr, după ce au consumat băuturi alcoolice într-un bar din apropiere. Conflictul iscat în bar s-a mutat ulterior pe trotuarul din fața stadionului, moment în care jandarmii au acționat prompt și i-au identificat pe agresori.

Pe numele celor doi tineri de 18, respectiv 21 de ani din comuna Corni au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Dosarul a fost înaintat în vederea soluționării către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web