Dorohoi News Logo

Două minore agresate de un individ de 35 de ani. Botoșăneanul arestat pentru tentativă de viol

retinut

Ieri, a fost reținut un bărbat de 35 de ani din localitatea Nicșeni, care în zilele de 6 și 26 septembrie, ar fi încercat să agreseze intim două minore de 12, respectiv 14 ani din aceeași localitate. 

În urma probatorului administrat s-a stabilit faptul că la data de 6 și 26 septembrie, bărbatul în vârstă de 35 de ani a abordat două minore, de 12, respectiv 14 ani, în timp ce acestea se deplasau pe drumul sătesc din localitate și le-a făcut semn să îl însoțească în locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fugă locul faptei.

Faţă de persoana în cauză a fost luată inițial măsura internării la secția de psihiatrie, iar ulterior, la data de 27.09.2019 dispunându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și la data de 28.09.2019 acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii a doua infracțiuni de tentativă la viol.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web