Dorohoi News Logo

Ţigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră Botoşani - FOTO

igări de contrabandă confiscate la frontieră3

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au descoperit și confiscat 5.840 de ţigarete, în valoare de 3.468 de lei.

În data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Răuseni, un autoturism marca Volkswagen Transporter, condus de cetăţeanul român V.S., în vârstă de 66 de ani, însoţit de o femeie, V.A., cu cetăţenie română, în vârstă de 61 de ani.

Pasagera a declarat că deţine în autoturism o cantitate de ţigarete, motiv pentru care cele două persoane şi mijlocul de transport au fost conduse la sediul serviciului teritorial.

În urma efectuării unui control asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit 5.840 de ţigarete, de diferite mărci.

Cu privire la cele constatate, persoana a declarat că ţigaretele au fost preluate de la un cetăţean ale cărui date nu le cunoaşte, urmând să le transporte în localitatea Călăraşi.

Bunurile, în valoare de 3.468 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web