Dorohoi News Logo

Șoferul care a provocat accidentul de la ieșirea din Dorohoi era băut și avea permisul anulat

Accident

Conform unui comunicat al IPJ Botoșani, șoferul autoturismului care a provocat accidentul din seara zilei de joi, 13 februarie 2020, pe raza localității Dealu Mare, era băut și avea permisul anulat:

La data de 13 februarie 2020, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Dorohoi, care conducea un autoturism pe drumul naţional DN 29 B, pe raza localităţii Dealu Mare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat alcoolscopic, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date, a rezultat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, urmând ca la finalizarea cecetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web