Dorohoi News Logo

Beat, fără permis și fără asigurare obligatorie circula nepăsător prin Corlăteni

tanar-beat-si-fara-permis

Un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a ales cu dosar penal pentru un întreg lanţ de infracţiuni, după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unui autoturism pentru care era nu deţinea nici poliță de asigurare obligatorie.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, miercuri 8 iulie, pe raza comunei Corlăteni, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 32 de ani, din aceeași localitate. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Fiind testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior refuzând recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult de atât, acesta nu deținea poliță de asigurare obligatorie valabilă, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului. 

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice de sânge.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web