Dorohoi News Logo

Intervenție a jandarmilor după ce un scandalagiu s-a apucat să dirijeze traficul

Jandarmi_d

După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoșănean de 42 de ani s-a gândit să petreacă câteva momente de relaxare bahică în aer liber.

Până aici nimic ieșit din comun și care să contravină legii, doar că sticla de vin din care mai trăgea câte o dușcă în această după-amiază, precum și încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoșani, condimentate cu strigăte și injurii prin care își manifesta nepăsarea față de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetățean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani și să solicite intervenția unui echipaj de ordine publică.

Jandarmii au ajuns în scurt timp în locul indicat și, după ce  scandalagiul a fost „dotat” cu o mască de protecție, l-au condus la sediul inspectoratului.

Amenda aplicată petrecărețului s-a ridicat la valoarea totală de 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă și tulburarea liniștii publice, iar 500 de lei pentru că „nu crede în COVID” și, evident, nu respectă măsurile de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii acestei boli.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web