Dorohoi News Logo

Șoferi beți sau fără permis, la ordinea zilei pe străzile din județ

etilotest

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control, luni 5 iulie, pe strada A.I. Cuza din orașul Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Coțușca. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Tot luni 5 iulie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Mihăileni, au oprit în trafic pe drumul comunal din localitatea Cândești, un autoturism condus de un bărbat de 78 de ani, din municipiul Suceava. 

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cu ocazia verificării documentelor autovehiculului, s-a constatat faptul că inspecția tehnică periodică, dar și polița de răspundere civilă auto  nu sunt valabile, fiind sancționat contravențional. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Vlăsinești au oprit pentru control, pe un drum communal din localitatea Știubieni, un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din comuna Păltinoasa, județul Suceava. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis de conducere.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web