Dorohoi News Logo

Accident rutier cu victime la Flămânzi. Șoferul unei autoutilitare a fost lovit ușor

acident_d

La data de 11 iulie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe drumul european D.E. 58, pe raza orașului Flămânzi, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 29 de ani, din orașul Flămânzi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului,  a impactat în partea din spate o autoutilitară staționată pe partea dreaptă a părții carosabile, cu luminile de întâlnire și avarie în funcțiune.

În momentul impactului, conducătorul autoutilitarei, în persoana unui bărbat de 52 de ani din orașul Hârlău, se afla în partea din față a vehiculului, fiind rănit ușor.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,79 mg/l alcool în aerul expirat, în cazul conducătorului auto de 29 de ani și negativ, pentru conducătorul autoutilitarei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web