Dorohoi News Logo

Polițist înjunghiat de un tânăr de 24 de ani din Botoșani

injunghiat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis, luni 19 iulie, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Conflictul a avut loc în parcarea din apropierea unui restaurant duminică noapte. La momentul izbucnirii conflictului, polițistul se afla în timpul liber.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 18 spre 19 iulie a. c., în timp ce se afla în parcarea din proximitatea unui local public, din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan, acesta, i-a aplicat unui tânar de 34 de ani, din aceeași localitate, o lovitura cu un obiect tăitor ințepător, in zona omoplatului, provocându-i leziuni fizice. 

Tânărul de 24 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ  Botoșani, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web