Dorohoi News Logo

Sancțiuni de peste 26.000 de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în urma acțiunilor organizate pe raza întregului județ

masina-politie

Polițiștii botoșăneni au acționat miercuri 29 iunie, pe raza întregului județ, pe linia menținerii climatului de ordine și siguranță publică, monitorizarea și supravegherea traficului rutier, verificării modului de respectare a cadrului legal în domeniul sistemelor de securitate, combaterii faptelor de comerț ilicit, precum și pe linie de supravegheri judiciare.

De asemenea, în municipiul Botoșani, s-a acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală și contravențională în mai multe zone, respectiv Parcul Tineretului, cartier Grivița, strada Adrian Adamiu, Condacia și ANL Cișmea.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 360 de persoane, verificate 63 de autovehicule și peste 40 de unități economice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.000 de lei. În același context, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat o acțiune preventivă, pentru verificarea stânilor și taberelor de vară unde se cresc animale, amplasate pe raza orașului Ștefănești și a comunelor arondate Secției de Poliție Rurală nr.10 Ştefăneşti, prilej cu care au fost verificate 42 de stâni, fără a fi constate nereguli.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web