Dorohoi News Logo

Accident cu victime produs de un tânăr băut și care avea permisul anulat

accident

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați luni 1 august, cu privire la faptul că în localitatea Joldești, comuna Vorona, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 22 de ani, din satul Icușeni, comuna Vorona, în timp ce se deplasa dinspre localitatea Liteni, județul Suceava spre localitatea Joldești, la intersecția drumului comunal DC 55 A cu drumul județean DJ 208 C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o troiță și mai apoi cu un gard. Până la sosirea echipajului de poliție la fața locului, conducătorul autoturismului cât și ceilalți 3 pasageri, au părăsit locul accidentului.

În urma acțiunilor operative conducătorul autovehiculului a fost depistat în proximitatea locului accidentului. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de monstre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că tânărul avea anulat exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web