Dorohoi News Logo

Șoferi sub influența alcoolului depistați în trafic, la volan

alcool la volan

La data de 6 august 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din sat Lișmănița.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către polițiștii de frontieră, cu privire la faptul că asupra unui bărbat de 66 ani, din comuna Dângeni, există suspiciunea că a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii ajunși la fața locului au  procedat la testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, întrucât acesta emana halenă alcoolică, acesta refuzând categoric. 

Totodată, bărbatul a refuzat conducerea la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au oprit pe drumul județean DJ 293 A, sâmbătă, 6 august 2022, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Viișoara.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web