Dorohoi News Logo

Acțiuni ale polițiștilor dorohoieni. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 5.000 de lei

Actiuni politisti_d

În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu cei din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 și 3 au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 85 de persoane și controlate peste 70 de autovehicule. 

De asemenea, au fost efectuate 48 de testări cu aparatul alcooltest. 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 12.000 de lei. 

Astfel, la data de 30 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, a comerțului cu produse accizabile și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.  

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 28 de persoane, controlate 12 societăți comerciale și 20 de autovehicule. 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei.

La data de 30 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au organizat o acțiune pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și pentru prevenirea accidentelor rutiere. 

In cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 53 de persoane, controlate  36 de autovehicule și 8 societăți comerciale.  

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei. 

La data 30 noiembrie 2022 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare abaterile comise de către pietoni. 

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.000 de lei. 

Dintre acestea, 9 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abateri ale pietonilor, iar 15 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimul legal de viteză.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web