Dorohoi News Logo

Percheziții domiciliare la un bărbat cercetat pentru infracțiunea de înșelăciune, prin metoda „șmen”

Perchezitii_1

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Botoșani, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț și lucrători din cadrul Poliției Municipiului Roman, au pus în executare joi, 12 ianuarie 2023, 2 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele folosite de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Roman, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, comisă prin metoda „șmen”, prilej cu care au fost identificare și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

În urma probatoriului administrat, a reieșit faptul că, la data de 16 decembrie 2022, bărbatul, folosind metoda „șmen” a înșelat un tânăr de 19 ani, din satul Nichiteni, cu suma de 1200 de lei.

Totodată, pe parcursul activităților desfășurate, au fost obținute date cu privire la autorul unei alte fapte de înșelăciune, comisă tot prin aceeași metodă, la data de 12.12.2022, de această dată persoana fiind păgubită cu suma de 1000 de lei.

În ambele cazuri de înșelăciune, persoanele vătămate s-au împăcat cu autorii faptelor comise, fiind recuperat prejudiciul creat.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web