Dorohoi News Logo

Ţigarete de contrabandă în valoare de 50.000 de lei abandonate pe malul Prutului - FOTO

igarete de contrabandă în valoare de jumătate de miliard de lei abandonate pe malul Prutului

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în urma unei acţiuni, 4500 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 50.000 de lei.

În data de 16 ianuarie  a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti împreună cu colegii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani acţionând în vederea valorificării unor informaţii, au organizat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă, în zona de competență.

Astfel, pe timpul acţiunii, în jurul orelor 20.30, între localităţile Bobuleşti şi Bădiuţi, poliţiştii de frontieră au observat mai multe persoane, suspecte a fi implicate într-o activitate de contrabandă, care transportau în spate colete voluminoase.

La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo, de întuneric şi de zona împădurită, persoanele au abandonat coletele şi au fugit. 

Ca urmare a activităţilor poliţieneşti desfăşurate au fost depistate patru colete cu ţigarete. La inventarierea coletelor, a fost descoperită în total cantitatea de 90.000 de ţigarete (4.500 de pachete), în valoare de 50.000 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor. 

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web