Dorohoi News Logo

Mașină lovită de un tractor. Șoferul autoturismului a ajuns la spital

tractor-drum-volan

Sâmbătă 25 martie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, cu privire la faptul că pe drum comunal DC 49 A, s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omenești.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 34 de ani, din localitatea Bălușeni, în timp ce se deplasa cu un tractor pe drumul comunal din aceeași localitate a pierdut controlul direcției de mers, acroșând un autoturism care care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers. În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul autoturismului, însă pentru conducătorul tractorului aparatul a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web