Dorohoi News Logo

Tânărul care s-a răsturnat cu mașina în Zona Industrială era băut

3

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani  au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești. 

Din verificări, a rezultat faptul că, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Cornișa, la intersecția cu strada Manolești Deal pierde controlul asupra direcției de mers, intră în coliziune cu refugiul stației de tramvai și se răstoarnă pe cupolă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului și a pasagerului de pe bancheta din spate a vehiculului, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Botoșani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, tânărul are permisul de conducere suspendat. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală, urmând ca în funcție de rezultatele acestora, să fie dispuse măsuri legale.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web