Dorohoi News Logo

Numeroase nereguli constatate de polițiștii din Dorohoi și Botoșani în cadrul unor acțiuni de impunere a siguranței rutiere

Agent politie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi și nr. 6 Pomârla au acționat, sâmbătă, 18 noiembrie 2023, cu sprijinul jandarmilor, pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră, în zona de competență. 

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate, 41 de autovehicule, 18 dintre conducătorii auto fiind testați cu aparatul etilotest, fără rezultate pozitive. 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.500 de lei și au fost reținute 2 permise de conducere. 

În ziua următoare, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier, împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pentru impunerea unui climat de siguranță publică în zona de competență. 

Activitățile au fost desfășurate în municipiul Botoșani și comunele Curtești, Cristești, Vorona, Corni și Tudora, fiind instituite filtre rutiere la intrările și ieșirile de localități. 

Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost controlate 86 de autovehicule. 36 dintre conducătorii auto fiind testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind pozitive în cazul a 3 persoane, față de care au fost dispuse măsuri legale. 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web