Dorohoi News Logo

„Vânătoarea” de transport public neautorizat continuă! Mai mulți șoferi, sancționați de oamenii legii

4

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control duminică 25 februarie, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, un autoturim condus de un bărbat, de 67 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta mai multe persoane, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN 29 D, din comuna Trușești, un autoturim condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Durnești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta patru persoane, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web