Dorohoi News Logo

Furaje incendiate de un necunoscut

furaje incendiate

Un bărbat din satul Nichiteni, comuna Coţuşca a solicitat duminică dimineaţă ajutorul pompierilor după ce furajele din gospodărie i-au fost incendiate. Teodor Ş. a observat incendiul în jurul orei 06.30 şi era foarte îngrijorat că flăcările s-ar putea extinde la construcţiile din apropiere.
    La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. Intervenţia a durat aproape o oră, fiind protejate şi salvate clădirile din gospodărie în valoare de 45.000 lei. Flăcările au distrus cca. 4 tone de furaje, pagubele fiind estimate la 1.500 lei. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că incendiul a fost provocat cel mai probabil cu intenţie de o persoană necunoscută. Cazul a fost preluat de poliţiştii din Coţuşca.
    Tot duminică, între orele 19.33 – 19.49, pompierii din Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o magazie din lemn de pe strada Cronicar Neculce. Flăcările au distrus cca. 4 m .p. din anexa construită din lemn şi mai multe pet-uri care erau depozitate în interior, valoarea pagubelor fiind estimată la 200 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 200.000 lei. Cauza incendiului este în curs de stabilire. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web