Dorohoi News Logo

Surprizele hârtiei: Învățătoarea cu talente ascunse

Expozitie inedita_10

În cadrul săptămânii „Școala Altfel”, o învățătoare de la Școala Nr.2 „Ștefan cel Mare” Dorohoi, a găsit un mod inedit de a-și atrage elevii către „arta hârtiei”.

Aceasta a transformat sala de clasă într-o expoziție cu propriile lucrări care impresionează prin detalii și minuțiozitate. Este vorba de Daniela Donțu, profesor înv. primar la Școala Nr.2 „Ștefan cel Mare” Dorohoi, care și-a descoperit talentul în momentele în care încerca să se relaxeze.

„Toate aceste peisaje, păsări și animale, le-am construit pentru a-i face curioși pe copii, pentru a se apropia de natură și pentru a fi mai prietenoși cu aceasta.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, prof. înv. Daniela Donțu.

Bineînțeles că elevii au fost de-a dreptul impresionați și au încercat și ei să pună în practică, cu atenție, sfaturile învățătoarei. Elevii nu au fost singurii care au fost impresionați, directorul instituției cât și ceilalți profesori neavând habar de talentele ascunse ale colegei lor.

„Prin această expoziție am încercat să arăt ce se poate obține cu imaginație, răbdare și dăruire din banala hârtie albă sau colorată și cum pot prinde viață ideile. Tot ce am construit aici este făcut doar din hârtie folosind diferite tehnici, cum ar fi: quiling-ul, decupajul, lipitul succesiv al bucăților de hârtie, lipitul de hârtie mototolită, îndoitul și lipitul în relief, decupajul în „lumini și umbre”, etc. Pe viitor sper să realizez o expoziție în adevăratul sens al cuvântului și sa dau ocazia tuturor să observe câte lucruri minunate poți face din banala hârtie.”, a adăugat pentru Dorohoi News, prof înv. primar la Școala Nr.2 „Ștefan cel Mare” Dorohoi, Daniela Donțu. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web