Dorohoi News Logo

Europa mai aproape de Consiliul Elevilor!

cne-europa

Proiectul national "Europa mai aproape de C.N.E!" se adresează tuturor elevilor de liceu din România şi își propune să promoveze spiritul şi valorile europene în cotextul dezvoltării societății și sistemului educațional din România.

Proiectul se desfășoară la inițiativa a doi seniori ai Consiliului Elevilor, în parteneriat cu cabinetul europarlamentarului Norica Nicolai. Cele mai creative campanii de promovare vor fi premiate cu o excursie la sediul Parlamentului European de la Bruxelles!

Echipele sunt formate din elevi de liceu, unul din memebri făcând parte din Consiliul Elevilor. Competiţia se desfășoară în perioada 02 aprilie – 25 mai 2012.

În prezent, proiectul național se află în etapa finală, cea de evaluare a rapoartelor de activitate. Din cele 27 de echipe din întreaga ţară care s-au înscris în competiţie, 14 au fost selectate în a doua etapă a concursului, pe baza planuri de actiune propuse, implementându-se în perioada 03-13 mai 2012.

Inițiativele elevilor au avut un succes răsunător la nivelul comunităților locale din care fac parte, pliându-se pe interesele elevilor și răspunzând nevoilor lor.

Pe data de 25 mai, pe site-ul oficial al competiţiei, http://www.europacne.ro, vor fi anunţaţi câştigătorii.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web