Dorohoi News Logo

Curs festiv la Grup Şcolar „Al. Vlahuţă” Şendriceni

Al Vlahuta curs festiv

Ieri, 1 iunie 2012, o nouă promoţie de absolvenţi ai Grupului Şcolar „Al. Vlahuţă” Şendriceni şi-au finalizat studiilor liceale.
           
A fost un moment încărcat de emoţii profunde, atât din partea absolvenţilor, cât şi a cadrelor didactice, a tuturor invitaţilor, în mod deosebit a părinţilor, respectiv familiilor absolvenţilor, precum şi a prietenilor, colegilor şi elevilor care au participat la acest curs festiv care a fost precedat de festivitatea de premiere a celor mai buni elevi ai liceului.

Cursul festiv a început cu intonarea melodiei „Ani de liceu”, după care au fost prezentaţi diriginţii claselor a XII-a din această promoţie  iar apoi, fiecare absolvent a păşit în faţă, pe scenă, pentru a-şi primi premiile şi diplomele.

În cadrul liceului Grup Şcolar „Al. Vlahuţă” Şendriceni, există multe specializări atrăgătoare prin prisma cunoştinţelor pe care le oferă tinerilor şi posibilităţilor de afirmare şi realizare profesională, absolvenţii de azi au finalizat studiile ca tehnician operator tehnică de calcul, tehnician ecolog şi protecţia mediului, tehnician în activităţi economice, tehnician în industria alimentară, tehnician veterinar, tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii şi pe parcursul celor patru ani au îmbinat plăcut partea teoretică cu practica.

Încet, dar sigur, pe măsură ce anii au trecut, elevii de acum patru ani  s-au maturizat, au acumulat noi şi noi informaţii şi cunoştinţe, şi s-au format profesional ca specialişti în domeniile alese. Absolvenţii de azi au  învăţat de la profesorii lor multe lucruri şi, ce este esenţial pentru reuşita în profesie, dar şi în viaţă: faptul că numai învăţând şi muncind în continuare îţi vor putea asigura desăvârşirea şi succesul. Au luat cu ei tot ce-au învăţat bun în aceşti ani de liceu. Mult succes! (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web