Dorohoi News Logo

Elevii din Şendriceni implicaţi în “Săptămâna legumelor donate”

Grupul Şcolar Al. Vlahuţă Şendriceni

În perioada 1-7 noiembrie 2010 s-a desfăşurat Campania socială sprijinire a persoanelor aflate în dificultate “Săptămâna legumelor donate”, acţiune desfăşurată în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.
   Scopul campaniei a fost acela de a sensibiliza elevii şi cadrele didactice cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente.
   Elevii din clasele V-VIII de la structura Şendriceni nr. 1 a Grupului Şcolar Al. Vlahuţă Şendriceni coordonaţi de diriginţii claselor, s-au implicat în această campanie caritabilă. Astfel la nivelul unităţii au fost colectate legume donate de elevi, au fost ambulate şi distribuite unei familii din Şendriceni a cărei locuinţă a fost grav afectată de inundaţii.
   Poate gestul copiilor este minor, poate amploarea acţiunii este redusă, dar dorinţa de implicare a copiilor a fost deosebită.
   Demersul activităţiii a fost acela de a consolida abilitatea copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară, în care conteayă valenţele umanitare, implicarea, angajamentul şi responsabilitatea. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web