Dorohoi News Logo

Elevii din Sendriceni se muta la Dorohoi

Sergiu Lungu

Liceul de la Sendriceni se inchide luni. Toti cei aproximativ 500 de elevi care invata in Grupul Scolar "Alexandru Vlahuta" din Sendriceni se vor muta, de saptamana viitoare, la Dorohoi. Unitatea nu mai are nicio rezerva de combustibil, iar centrala termica nu va mai putea functiona, scrie BotosaniNews.
   Liceul din Sendriceni mai are in stoc aproximativ jumatate de tona de combustibil lichid usor. Pentru a putea asigura incalzirea pe intreaga iarna unitatea are nevoie de minim 250.000 de lei. Cum autoritatile locale, care finanteaza grupul scolar, nu au acesti bani, liceul se va inchide luni, iar elevii vor fi mutati la Dorohoi.
   Directorul de la Grupul scolar din Sendriceni isi manifesta temerea ca tevile vor crapa la iarna, iar pierderile liceului vor fi foarte mari. Lungu sustine ca solutiile de functionare a liceului sunt fie transferul acestuia in subrdinea unei alte autoritati, care sa dispuna de resurse financiare, fie gasirea unei solutii alternative pentru incalzirea salilor de curs, a atelierelor si a internatului. (DorohoiNews.ro)

Autor : DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web