Dorohoi News Logo

Jucării gratuite pentru grădiniţele din judeţ

jucarii

În cadrul proiectului Proiectului pentru Reforma Educaţiei Timpurii (PRET), administrat de către Unitatea de Mangement a Proiectelor cu Finanţare Externă, grădiniţele din judeţ vor primi jucării gratuite. Acestea se vor distribui unităţilor de învăţământ în perioada 23 iulie-3 august, între orele 10-12, la Grădiniţa nr. 9 Botoşani.

Grădiniţele vor primi un mulaj pentru educarea igienei orale şi un set pentru jocuri de rol ce cuprind opt semne de circulaţie. Mulajul este alcătuit din maxilar, mandibulă, dinţi, periuţă şi este din material plastic. Setul cu cele opt semne de circulaţie conţine semnele pentru: trecere de pietoni, şcoală, semafor, stop, spital, poliţie, pistă pentru biciclete, intrarea interzisă şi este confecţionat din material plastic durabil.

Proiectul pentru Reforma Educaţiei Timpurii (P.R.E.T.) este un proiect naţional cofinanţat de Guvernul României şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), în valoare de 105 milioane euro şi se desfăşoară în intervalul 2007-2011. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web