Dorohoi News Logo

Proiect „Pro Cariera” pentru elevii din clasele gimnaziale terminale

copii la scoala

Asociaţia „Pro Cariera” din Oradea îşi propune să obţină o finanţare prin Programul de Cooperare Elvenţiano-Român, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, având ca beneficiari copiii din clasele gimnaziale terminale.

 
Proiectul îşi propune să construiască, să valideze, iar apoi să pună la dispoziţia publicului larg (Inspectoratele Şcolare Judeţene, diriginţi, profesori, psihologi şcolari) un program de orientare şcolară eficient şi uşor de aplicat în cadrul orelor de dirigenţie, incluzând şi un soft de testare a intereselor, valorilor şi competenţelor transversale. 
 
Proiectul „Ştiu ce vreau să fac când voi fi mare” caută parteneri din judeţul Botoşani. Parteneriatul presupune facilitarea accesului la un număr de 75 de elevi din mediul rural, clasele VII-VIII, cărora le vor fi aplicate chestionare de evaluare a eficienţei programului de orientare şcolară la început şi la final de proiect.
 
Unităţile de învăţământ interesate să se implice elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a în proiect trebuie să confirme participarea până joi, 2 august. (Mădălina O.)
 
Autor: DorohoiNews.ro
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web