Dorohoi News Logo

Balanţe cu numărătoare pentru grădiniţele din judeţ

gradinite

În cadrul proiectului Proiectului pentru Reforma Educaţiei Timpurii (P.R.E.T.), administrat de către Unitatea de Management a Proiectelor cu Finanţare Externă, grădiniţele din judeţ vor primi balanţe cu numărătoare. Acestea se vor distribui unităţilor de învăţământ în perioada 1-31 august, între orele 10:00 – 12:00, la Grădiniţa nr. 9 Botoşani.

 
Grădiniţele vor primi câte două balanţe pentru măsurarea greutăţilor şi volumelor, confecţionate din material plastic, rigid, non- toxic, în culori vii. Braţele balanţei sunt dotate cu containere transparente sau colorate detaşabile, cu câte un capac, volumul fiecărui container fiind marcat convenţional. Capacitatea minimă a containerului este de minim 400 ml. Balanţa este dotată cu minim 10 greutăţi având aceeaşi formă şi greutate.
 
Proiectul pentru Reforma Educaţiei Timpurii (P.R.E.T.) este un proiect naţional cofinanţat de Guvernul României şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), în valoare de 105 milioane euro şi se desfăşoară în intervalul 2007-2011. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web