Dorohoi News Logo

Curățenie terminată în proporție de 80% la Grădinița nr. 6 Dorohoi

gradinita 6 Dorohoi

La Grădinița cu program prelungit nr. 6 Dorohoi curățenia și igienizarea pentru noul an școlar este finalizată în cea mai mare parte. În cadrul procesului de curățenie s-au văruit sălile de grupă, s-au spălat covoarele și lenjeriile și s-au dezinfectat jucăriile de plastic.

 
„Fiind clădirea foarte veche a necesitat și foarte multe reparații. Știm cu toții că este cea mai veche din oraș, care de șase ani încoace este doar întreținută pentru a putea începe un nou an școlar”, a declarat pentru Dorohoi News, educ. Mariela Dupu, responsabil structură. 
 
Construirea unei grădinițe moderne, finanțată de către Banca Mondială este un proiect care așteaptă de șase ani să fie realizat. „Am luat legătura cu reprezentantul Băncii Mondiale în județul Botoșani și ne-a spus că acum se fac licitațiile pentru pachetul cu patru grupe, iar noi suntem cu șase grupe. Nu știu de ce este atât de anevoios demersul. Mă preocupă starea în care este grădinița, iar în momentul de față clădirea nu este o garanție pentru securitatea copiilor”, a mai adăugat educ. Mariela Dupu. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web