Dorohoi News Logo

Școala nr. 2 Dorohoi: Se dorește construirea statuii lui Ștefan cel Mare, pe soclul vechi

DSC_0574

Școala nr. 2 „Ștefan cel Mare” Dorohoi se apropie de finalizarea curățeniei și igienizării corespunzătoare pentru începerea noului an școlar. Pentru viitor, conducerea școlii dorește asfaltarea terenului de sport și construirea unei statui.

 
„Curățenia este aproape gata, au mai rămas geamurile de curățat. Cu ceea ce am primit și cu ce fonduri am mai făcut rost, am reușit să pregătim școala pentru noul an”, a declarat prof. Dan Vatamanu, fostul director al școlii. De asemenea, se mai dorește și construirea statuii lui Ștefan cel Mare, pe soclul vechi din fața școlii de pe care a fost furată vechea statuie, pentru care s-a cerut sprijinul Consiliului Local Dorohoi.
 
„Trebuie să verificăm dacă putem construi pe locul fostei statui sau este prinsă în patrimoniul cultural. Vom analiza în Consiliul Local și vom da un răspuns afirmativ în funcție de ceea ce ni se va spune”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Constantin Bursuc, viceprimarul municipiului Dorohoi. Școala nr. 2 „Ștefan cel Mare” are opt săli de curs și două laboratoare. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web